Η Alpine ετοιμάζει κάμπριο, RS εκδόσεις και SUV

Σχετικά άρθρα

AlpineVision-C16

Η Renault ετοιμάζει εδώ και καιρό την μεγάλη επιστροφή της Alpine με διάφορα πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει. Η αρχή θα γίνει, με την έκδοση παραγωγής του Vision Concept, που μάλλον θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο και με νέα μοντέλα καθώς η Renault έχει μεγάλα πλάνα για τον μέλλον της.

Μιλώντας σε βρετανικό μέσο, το αφεντικό της Alpine, Michael van der Sande είπε:

Μια ταχύτερη έκδοση του Vision Concept αλλά και ένα πανέμορφο κάμπριο θα μπορούσε να είναι πιθανό, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί.

Renault Alpine Roadster

Για να υλοποιηθεί το φιλόδοξο πρόγραμμα της εταιρείας χρειάζονται σημαντικά κεφάλαια. Ο van der Sande συμπλήρωσε:

Υπάρχουν πολλές ιδέες αλλά δεν υπάρχουν πολλά κεφάλαια και αυτή είναι μια από τις προκλήσεις για να ξεκινήσεις μια εταιρεία από την αρχή.

Ο ίδιος περιμένει τα κεφάλαια για να αναπτύξει τα RS μοντέλα που ονειρεύεται. Για τον λόγο αυτό, ίσως η εταιρεία ξεκινήσει μακροπρόθεσμα την εισαγωγή των μοντέλων της, στις Η.Π.Α. και την Κίνα. Το αυτοκίνητο που θα βοηθήσει την εταιρεία για να βρει νέα κεφάλαια είναι το SUV που έχει ήδη ανακοινωθεί, μιας και αυτή η κατηγορία φέρνει αρκετές πωλήσεις και κέρδη. Ο van den Sande δήλωσε:

Δεν είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα ενός Alpine SUV, αλλά ποιος είμαι εγώ να κρίνω τι είναι σωστό και τι λάθος μέσα σε αυτό τον τρελό κόσμο που ονομάζουμε αυτοκινητοβιομηχανία.

Το πρώτο αυτοκίνητο προ-παραγωγής του Vision concept είναι έτοιμο και βρίσκεται στο εργοστάσιο της εταιρείας. Το αυτοκίνητο αυτό θα έχει ψυχή, το οποίο ήταν ένας από τους στόχους της εταιρείας, και δεν θα είναι μια Alfa Romeo 4C που είχε ένα συγκεκριμένο σκοπό, θα είναι πιο εκλεπτυσμένο, όπως έκλεισε τη συνέντευξή του ο van den Sande.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Alpine A290. Στις 13 Ιουνίου η παρουσίαση του

Στο περιθώριο του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans η Alpine θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του A290. Το ηλεκτρικό hothatch αποτελεί πρακτικά την...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...