Πληροφορίες του νέου Subaru Impreza, πριν το λανσάρισμα στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

2017_Subaru_Impreza_01

Η Subaru παρουσίασε το νέο Impreza στην έκθεση της Νέας Υόρκης, και από χθες είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ιαπωνίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να μάθουμε όλες τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Το μοντέλο προσφέρεται σε sedan και hatcback έκδοση, και όπως είδαμε κατά την παρουσίαση του, δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η Subaru δεν τόλμησε να περάσει το παραμικρό από τα πρωτότυπα Impreza Sedan Concept και Impreza 5-Door Concept στο μοντέλο παραγωγής.

Το μήκος του sedan μοντέλου έχει μεγαλώσει κατά 41 χλστ., το πλάτος κατά 38 χλστ., ενώ το ύψος έχει μειωθεί κατά 10 χλστ., με το μεταξόνιο να αυξάνεται κατά 25 χλστ., φτάνοντας τα 2.670 χλστ.

2017_Subaru_Impreza_03

Στο εσωτερικό συναντάμε τριάκτινο τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις, μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με την Subaru να δηλώνει πως αυτό προσφέρει περισσότερους χώρους στους επιβάτες.

Το νέο Impreza είναι το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευαστεί πάνω στην ολοκαίνουργια αρθρωτή πλατφόρμα της εταιρίας και προσφέρεται φυσικά και με το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive. Η νέα πλατφόρμα είναι 70% έως 100% πιο άκαμπτη, μειώνει τις κλίσεις του σώματος έως και 50%, ενώ μειώνει και το βάρος

2017_Subaru_Impreza_05

Μηχανικά το Impreza εφοδιάζεται με έναν 2-λιτρο boxer κινητήρα, που διαθέτει μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων και άμεσο ψεκασμό. Αποδίδει 154 άλογα στις 6.000 σ.α.λ., με τη δύναμη να μεταφέρεται στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς μέσω ενός CVT κιβωτίου. Μάλιστα διαθέτει και αερόσακο για τους πεζούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...