BTCC 1999: “Σφαγή” για τη δεύτερη θέση στο Knockhill!

Σχετικά άρθρα

fddfd

Μεγάλες στιγμές νομίζω ζούσαν οι φίλαθλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη δεκαετία του’90 και δη στη Γηραιά Αλβιόνα. Μετά από το χαμό για το πρωτάθλημα του 1993 και το ρεσιτάλ στη βροχή απ΄τον Nigel-il leone-Mansell, επιστρέφουμε στα πεπραγμένα του BTCC και σήμερα θα δούμε τη “σφαγή” για τη δεύτερη θέση στον εικοστό αγώνα του πρωταθλήματος του 1999 στην πίστα του Knockhill. O Alen Menu, με Ford Mondeo, κάνει μοναχικό αγώνα στην πρωτοπορία, άρα, δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω με τον κύριο, και θα επικεντρωθούμε πίσω του, με τους Jason Plato, Laurent Aiello, Ricard Rydell, Jean-Christophe Boullion, Peter Kox, David Leslie, να είναι οι κύριοι διεκδικητές της δεύτερης θέσης.

O πεισματάρης, βέβαια, Aiello (Nissan Primera), προσπαθεί να περάσει τον Plato (Renault Laguna) με όποιον πιθανό και απίθανο τρόπο μπορεί. Ο Άγγλος αντιστέκεται σθεναρά στην πίεση του Γάλλου, αλλά ο τελευταίος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Χαμός στο ίσιωμα δηλαδή! Έτσι, για την ιστορία, ο Aiello θα αναδειχθεί τρία χρόνια μετά πρωταθλητής στο DTM, με το Audi TT-R.

https://www.youtube.com/watch?v=ZD1yOqNTpGo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...