H Subaru παρουσίασε το XV Hybrid tS, μόνο για Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Subaru_XV_Hybrid_tS_11

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους Ιάπωνες να κρατάνε “τα καλά” αποκλειστικά για την δικιά τους αγορά, με την Subaru να μην αποτελεί εξαίρετη.

Έτσι, μετά τα Forester tS και Levorg STI Sport, η εταιρία παρουσίασε μια ειδική έκδοση του XV Hybrid, η οποία διαθέτει καλούδια της Subaru Tecnica International.

Subaru_XV_Hybrid_tS_03

Την ονομάζει XV Hybrid tS και διαθέτει ένα bodykit σχεδιασμένο από την STI, που κάνει το ιαπωνικό crossover να αποκτά πιο επιθετική εμφάνιση. Στο ίδιο μοτίβο και το εσωτερικό, όπου υπάρχουν διάφορες πινελιές της STI, όπως ειδικά μαρσπιέ,  πιο σπορ καθίσματα, πορτοκαλί λεπτομέρειες, piano black φινιρίσματα, “μεταλλικό” πίνακα οργάνων κ.α.

Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές, το XV Hybrid tS διαθέτει και αρκετές μηχανικές, όπως νέα STI αμορτισέρ και ελατήρια και νέες μπάρες θόλων.

Subaru_XV_Hybrid_tS_01

Οι αλλαγές σταματούν εδώ, καθώς η STI δεν έχει πειράξει τον κινητήρα του μοντέλου, και έτσι το τετρακίνητο XV Hybrid tS έχει κάτω από το καπό του τον 2λιτρο boxer ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 148 ίππων και 196 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με το Lineartronic αυτόματο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενων σχέσεων, το οποίο ενσωματώνει έναν ηλεκτροκινητήρα για επιπλέον 13 άλογα και 65 Nm ροπή.

Η Subaru δέχεται ήδη παραγγελίες για το αυτοκίνητο στην τοπική αγορά, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 3.326.400, ή περίπου €28.700.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...