Αυτά τα emails έστειλε η Ford σε όσους θα δώσει και σε όσους δεν θα δώσει το GT

Σχετικά άρθρα

2017-ford-gt-configurator-pics

Η Ford δέχτηκε περισσότερες από 6.506 σωστές αιτήσεις για να δώσει τα μόλις 500 που θα κατασκευάσει. Τι emails όμως δέχτηκαν οι 500 τυχεροί και τι οι 6.006 άνθρωποι που τελικά δεν θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που ήθελαν; Για τους άτυχους η Ford έγραψε:

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την αγορά ενός Ford GT!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε το πάθος μας για την απόδοση και για το νέο Ford GT.

Η ζήτηση του Ford GT από ανθρώπους σαν και εσένα, έχει ξεπεράσει κατά πολύ την περιορισμένη παραγωγή μας. Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά Ford GT για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας αυτή τη στιγμή.

Έχουμε επιβεβαιώσει τα σχέδια παραγωγής του Ford GT μόνο για δύο χρόνια. Ωστόσο, αν η επιπλέον παραγωγή επιβεβαιωθεί, η αίτηση σας θα παραμείνει στο προφίλ σας για εύκολη ενημέρωση.

Εν τω μεταξύ, σας προτείνουμε να μείνετε συνδεδεμένοι με τις τελευταίες ανακοινώσεις, ειδήσεις και πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας μας: www.fordgt.com.

Σας ευχαριστούμε, και πάλι, για το πάθος σας για το νέο supercar μας.

Χαιρετισμούς,

Η ομάδα της Ford GT

Από την άλλη πλευρά, οι 500 τυχεροί πήραν ένα πολύ πιο αισιόδοξο email το οποίο αναφέρει:

Συγχαρητήρια! Έχετε επιλεγεί για να αγοράσετε ένα Ford GT. Το πάθος σας για την απόδοση και για το Ford GT ήταν αρκετά για να σας εξασφαλίσει ένα αυτοκίνητο που θα βγει από την περιορισμένη γραμμή παραγωγής 2 ετών.

Η επιλογή των τυχερών έγινε μετά από εξέταση κάθε αίτησης, με μια ειδική υπηρεσία της Ford να τους δίνει το δικαίωμα να βλέπουν όλη τη διαδικασία της παραγωγής.

Για την επιλογή τους δεν ήταν μόνο απαραίτητο να έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 400.000+ δολάρια που θα κοστίσει το αυτοκίνητο, καθώς έπρεπε να αποδείξουν ότι είναι πραγματικά παθιασμένοι και αφοσιωμένοι πελάτες και θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές της μάρκας και του νέου της supercar.

Ο πρώτος τυχερός θα παραλάβει το αυτοκίνητο του στο τέλος του χρόνου, με τους αγοραστές να έχουν στη διάθεση τους την επιλογή 8 εξωτερικών χρωμάτων και 7 διαφορετικών λωρίδων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...