Γυρίζοντας τον κόσμο με ένα Defender του 1975

Σχετικά άρθρα

man-drives-1975-land-rover-around-the-world-his-books-are-available_3 (Αντιγραφή)

Σίγουρα το όνομα Christopher Many δεν σου λέει και πολλά, αλλά ο ίδιος κατάφερε να κάνει πραγματικότητα κάτι που οι περισσότεροι θα θέλαμε, να γυρίσουμε το κόσμο από άκρη σε άκρη. Το ταξίδι αυτό το έκανε παρέα με ένα Land Rover Defender series III του 1975, το οποίο αγόρασε για μόλις 832 ευρώ.

Το ταξίδι του Christopher αρχίζει το 2002 από τα Highlands της Σκωτίας για να πάει στην Σκανδιναβία, στην Σιβηρία και μετά να περάσει στην Ασία. Διέσχισε τον Ειρηνικό Ωκεανό για να περάσει στην αρχή στην Βόρεια Αμερική και συνέχισε στην Νότια Αμερική. Το ταξίδι συνεχίζεται με την διάσχιση του Ατλαντικού και μετά πηγαίνει στην Αφρική και τελειώνοντας γυρίζει πάλι πίσω στην Ευρώπη το 2010.

Ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του ταξιδιού του, γράφοντας το βιβλίο “Left Beyond the Horizon” που περιγράφει αναλυτικά τα συναισθήματα που βίωσε στο ταξίδι των 100 χωρών μέσα στο παλαιό Land Rover του. Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι ζει πλέον με τα έσοδα που βγάζει από τις προσφορές του βιβλίο του, και υπολογίζονται γύρω στις $6.000 τον χρόνο.

man-drives-1975-land-rover-around-the-world-his-book-is-available-for-purchase_2 (Αντιγραφή)

Φαίνεται πως τα οχτώ χρόνια ταξιδιού δεν σημαίνουν τίποτα για τον ίδιο και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα νέο ταξίδι. Αυτή την φορά άφησε την Matilda (έτσι ονόμασε το Land Rover) και θα πάρει την μηχανή του (Puck), μαζί με την κοπέλα του Laura, για να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι όπου θα το περιγράψει στο νέο βιβλίο που ετοιμάζει “Right Beyond the Horizon”.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, ο Christopher αυτή την στιγμή βρίσκεται κάπου μεταξύ Ινδονησίας και Αυστραλίας, με το νέο του βιβλίο να εκδίδεται το Σεπτέμβριο. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι καλή συνέχεια στο ταξίδι του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...