Το πιο “Lego” αυτοκίνητο είναι το Daihatsu Copen

Σχετικά άρθρα

copen

To customization είναι το τελευταίο οχυρό κόντρα στην πολιορκία της ομογενοποίησης. Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν το αντίστοιχο τμήμα, προμοτάροντας την ευχέρεια στην προσωπική διαμόρφωση του αυτοκινήτου στα γούστα σου. Δύσκολα, όμως, βρίσκεις πιο transformer-οειδές μοντέλο από το συγκεκριμένο Daihatsu Copen.

Η modular εκδοχή του ιαπωνικού “πιτσιρικιού” προσφέρει ίσως το πιο πλήρες πακέτο διαμόρφωσης που κυκλοφορεί, καθώς δεν περιορίζεται στα κλασικά “παιχνίδια” με χρώμα, εσωτερικό, ζάντες, συνδυασμούς κλπ, αλλά αφορά αλλαγές ολόκληρων τμημάτων του αμαξώματος. Το Smart είναι ό,τι πλησιέστερο υπάρχει, αλλά και πάλι δεν ξεπερνά τα στενά όρια των πλαϊνών τμημάτων του πλαισίου Tridion.

Το Copen σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις από coupe-cabriolet σε fastback, να γνωρίσεις τη γοητεία των shooting brake και την πρακτικότητα των pick-ups σε ένα αυτοκίνητο. Όπως βλέπεις, το αποτέλεσμα είναι απείρως πιο επιτυχημένο και καλαίσθητο σε σχέση με του ανάλογου ύφους Citroen C3 Pluriel.

Το μόνο κακό είναι ότι αυτή, όπως και πολλές άλλες ξεχωριστές εκδόσεις ιαπωνικών μοντέλων, δεν βγαίνουν εκτός συνόρων.

Πηγήjalopnik

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota η #1 αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου σε πωλήσεις το 2023

Η Toyota διατηρήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη κορυφή των αυτοκινητοβιομηχανιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μιας και το 2023 η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως...

Η Daihatsu σταματά τις πωλήσεις όλων των μοντέλων της μετά από στημένα crash tests

Τον περασμένο Απρίλιο, η Daihatsu, θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου της Toyota, παραδέχτηκε πως έστησε τις δοκιμές πρόσκρουσης 4 μοντέλων, προκειμένου αυτά να φανούν...