Η Porsche μας δείχνει τα χαρακτηριστικά της σχεδίασης της νέας Panamera

Σχετικά άρθρα

2017_Porsche_Panamera_44

Η Porsche παρουσίασε την νέα γενιά της Panamera και η εταιρεία ξεκίνησε το προμοτάρισμα της, μέχρι να ξεκινήσουν οι πωλήσεις. Έχουμε δει τα τεχνολογικά gadgets που έχει το αυτοκίνητο, αλλά και τις δημιουργίες της Porsche Exclusive για αυτήν ενώ στο παρακάτω βίντεο οι σχεδιαστές της εταιρείας μιλάνε για την σχεδίαση της Panamera και την εξέλιξη της.

Η πρώτη γενιά της Panamera είναι αλήθεια ότι δέχτηκε αρκετές άσχημες κριτικές για την σχεδίαση της, οπότε οι σχεδιαστές έπρεπε αυτή την φορά να την βελτιώσουν και να μην κάνουν τα ίδια λάθη. Το αποτέλεσμα αυτή την φορά φαίνεται να τους δικαιώνει, μιας και όπως λένε οι ίδιοι, τονίζοντας το μήκος και το πλάτος της Panamera και μειώνοντας λίγο το ύψος, το αυτοκίνητο δείχνει πολύ καλύτερο και του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός sports sedan.

Η σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι πλέον πιο λιτή και δεν δείχνει τόσο ογκώδης όσο η προηγούμενη. Δεν θα σε κουράσω με άλλες πληροφορίες, δες τους σχεδιαστές να μιλάνε για αυτή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...