Spy Photos: To νέο Opel Insignia χάνει λίγο καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Opel_Insignia_01

Ένα μουλάρι της δεύτερης γενιάς του Insignia πιάστηκε να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης κάπου στη Γερμανία, με την Opel να το ετοιμάζει για το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η εμπορική του καριέρα αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο πεντάμηνο του 2017, και από τις φωτογραφίες βλέπεις ότι αρχίζει και χάνει λίγο από το βαρύ του καμουφλάζ, δείχνοντας μας κάποια σχεδιαστικά του στοιχεία. Το νέο οικογενειακό της Opel θα αντλεί λεπτομέρειες από τη σημερινή γενιά του Astra, καθώς και από τα GT concept και Monza concept, κάνοντας το μοιάζει περισσότερο σαν ένα μεγάλο τετράθυρο coupe.

Spy_Photos_Opel_Insignia_08

Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε σεντάν όσο και σε estate έκδοση, με το βάρος του να μειώνεται έως και κατά 200 κιλά, κάτι που θα αντικατοπτρίζεται τόσο στις μειωμένες καταναλώσεις, όσο και στη καλύτερη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο.

Το σεντάν της γερμανικής εταιρίας θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Global Epsilon της GM, με τις διαστάσεις του οικογενειακού μοντέλου να μεγαλώνουν κατά 15 εκατοστά σε μήκος, με το μεταξόνιο να αυξάνεται κατά 10 εκατοστά, προσφέροντας έτσι περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες, αλλά και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Spy_Photos_Opel_Insignia_05

Μηχανικά θα φορέσει μια γκάμα νέων και αναβαθμισμένων τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ  στο εσωτερικό θα υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, head-up display, καθίσματα με λειτουργία μασάζ, το σύστημα OnStar, όπως επίσης και υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις. Ανάμεσα στους κινητήρες θα συναντάμε έναν νέο bi-turbodiesel απόδοσης 160 ίππων.

Η κίνηση θα μεταφέρεται είτε στους μπροστά, είτε και στους τέσσερις τροχούς, με την Opel να προσφέρει τόσο μηχανικά, όσο και κλασσικά αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Η κορυφαία έκδοση του, η OPC θα φορέσει έναν εξακύλινδρο V6 turbo κινητήρας βενζίνης, ο οποίος φημολογείται πως θα παράγει περισσότερα από 400 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...