Ασύρματη φόρτιση iPhone από την Audi

Σχετικά άρθρα

audi-iphone-6-case-1

Καλώδια…τέρμα για τη φόρτιση κινητών στα νέα μοντέλα της Audi. Η γερμανική εταιρία λανσάρει δύο θήκες ασύρματης φόρτισης για τα Iphone 6 και 6s στην τιμή των 35 λιρών στην Αγγλία (40,2€).

Η θήκη συνδέεται με το Audi Phone Box το οποίο κοστολογείται στα 375 ευρώ ως μέρος του πακέτου “Technology”. Χάρη στην στιβαρή τους κατασκευή και τα περασμένα με λάκα πολυανθρακικά τελειώματα μπορούν να προσφέρουν μια υποτυπώδη προστασία από γρατσουνιές και ελαφρά χτυπήματα. Το πόσο έχει προσεχθεί η κατασκευή της θήκης αυτής, φαίνεται από τις πολύ καλά τοποθετημένες και φυσικά ακάλυπτες οπές της κάμερας, του φλας, των αισθητήρων και του ηχείου.

Η εταιρία δηλώνει πως απ’την στιγμή που θα βάλεις τη θήκη τεχνολογίας Qi και ακουμπήσεις την συσκευή σου στην κεντρική κονσόλα, η διαδικασία φόρτισης ξεκινά. Μπορείς επίσης να τη χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε βάση υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Qi.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει διάφορα προσωπικά αξεσουάρ για τους πελάτες της, όπως τσάντες, πορτοφόλια και λοιπά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...

Η Audi καταργεί την ονοματοδοσία των μοντέλων της που δημιούργησε σύγχυση

Το καλοκαίρι του 2017, η Audi ανακοίνωσε πως αλλάζει την ονομασία των μοντέλων της, προσθέτοντας σε αυτά 2 επιπλέον νούμερα. Τα ονόματα των μοντέλων...
Autoblog.gr