Προβλήματα σε προμηθευτή της VW οδηγεί σε μείωση παραγωγής

Σχετικά άρθρα

2016-VOlkswagen-Passat-15-1620x1080

Εκτός από τα πιο σημαντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Volkswagen (βλέπε dieselgate ή το κενό ασφαλείας σε 100 εκατομμύρια οχήματά της), φαίνεται πως καλείται να αντιμετωπίσει κάποια μικρότερα.

Ένα από αυτά είναι σύμφωνα με το Reuters και το πρόβλημα στην προμήθεια των καθισμάτων για το Passat από τον εσωτερικό της προμηθευτή Sitech. Αρχικά η εταιρεία αναγκάζεται να προβεί σε ελάττωση των ωρών εργασίας για περίπου 3000 εργαζόμενους στο εργοστάσιο της στο Emden κατά το διάστημα 18-24 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί πως εκεί κατασκευάζονται περίπου 1.250 Passat τη μέρα.

Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία, η VW έχει καταφέρει ως τώρα να πουλήσει 3,4 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως στους πρώτους 7 μήνες του έτους, 0,9% λιγότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr