Οι δύο νέες δημιουργίες της Singer

Σχετικά άρθρα

Porsche_Singer_Luxemburg_Targa_03

Η Singer Vehicle Design θα παρουσιάσει δύο από τις τελευταίες δημιουργίες της στο Quail Lodge τις επόμενες μέρες, στο Monterey της Αμερικής.

Η “αυτοκινητοπορνογραφική” εταιρία, συνεχίζει την παράδοση που την θέλει να ονομάζει τα αυτοκίνητα της με τόπους της Αμερικής όπου προέρχονται οι πελάτες της, και θα παρουσιάσει την πορτοκαλί Luxemburg Targa 911 και την γκρι Minnesota Coupe 911.

Porsche_Singer_Luxemburg_Targa_04

Και οι δύο είναι του ίδιου ιδιοκτήτη, με το Λουξεμβούργο να είναι η πόλη της πολιτείας της Minnesota, όπου μεγάλωσε ο τυχερός κάτοχος τους.

Η Targa βασίζεται σε μια 1990 964 και η κλειστή σε μοντέλου του 1994. Και οι δύο πάντως, διαθέτουν ανθρακονημάτινο αμάξωμα, με την πρώτη να κινείται από έναν 4-λιτρο, επίπεδο εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 390 ίππων, που συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, και την δεύτερη με έναν 3.8-λίτρων απόδοσης 350 ίππων, με το ίδιο κιβώτιο.

Porsche_Singer_Minnesota_Coupe_04

Το σύστημα πέδησης προέρχεται από την Brembo ενώ η ανάρτηση είναι της Ohlins. Σύμφωνα με την Singer, χρειάστηκαν 8-10 μήνες για την πλήρη αποκατάσταση του κάθε αυτοκινήτου – ίσως αυτό, σε συνδυασμό με τα high-end υλικά και εξαρτήματα να δικαιολογούν την εξωφρενική τιμή τους.

Porsche_Singer_Minnesota_Coupe_59

Η Singer έχει παραδώσει 50 αυτοκίνητο από το 2009, όπου ξεκίνησε την λειτουργία της, έχοντας στην λίστα αναμονής της άλλες 80.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche καταργεί τις 718 Boxster και 718 Cayman στην Ευρώπη

Η Porsche καταργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις τρέχουσες γενιές των 718 Boxster και 718 Cayman για τον ίδιο λόγο που κατήργησε και την προηγούμενη...

Η ηλεκτρική Porsche Boxster σε δοκιμές

Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ανάπτυξης της νέας γενιάς της Boxster, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το 2025 μαζί με την Cayman....

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...
Autoblog.gr