Άνδρας συνελήφθη επειδή έκανε σεξ με βαν

Σχετικά άρθρα

henson

Καλά διάβασες στον τίτλο, δεν έχει γίνει λάθος η λέξη “με” με την λέξη “σε”. Ένας άνδρας, ονόματι Michael Henson, συνελήφθη από τις αρχές του Οχάιο, μιας και αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία για να την ενημερώσουν πως ο άνδρας είχε κατεβάσει το σορτς και το εσώρουχό του και προσπαθούσε να “κάνει σεξ” με ένα σήμα στοπ ενώ αργότερα συνέχισε το έργο του και με το μπροστινό μέρος ενός βαν.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, με τις αστυνομικές αρχές να βρίσκουν τον άνδρα να περπατάει σε κεντρικό δρόμο φορώντας μόνο ένα μαύρο σορτς γυμναστηρίου και τα παπούτσια του. Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος, αργότερα, όταν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις, αποδείχτηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πλήρη διαύγεια.

Μια γυναίκα που έβλεπε από το σπίτι της το συμβάν και κάλεσε τις αρχές, ισχυρίστηκε ότι τον είχε δει να στέκεται κοντά σε ένα σταθμευμένο φορτηγό και να τραβά το σορτς του προς τα κάτω και να τοποθετεί τα γεννητικά του όργανα στην μπροστινή γρίλια του φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στον συγκεκριμένο δρόμο.

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι το έκανε αυτό για λίγη ώρα και στη συνέχεια πήγε στον προαύλιο χώρο ενός κοντινού ναυπηγείου. Τότε αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να τον συλλάβουν. Ο Henson συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς και τώρα κρατείται ενώ αναμένεται να οριστεί η ποινή του.

ΠηγήWDTN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...