Έτοιμο για παραγωγή το Μεξικάνικο Inferno των 1.400 ίππων

Σχετικά άρθρα

inferno_10

Η Inferno Exotic Car παρουσίασαν στα τέλη του περασμένου χρόνου το νέο της supercar, με το οποίο υπόσχεται ότι θα αποδίδει 1.400 άλογα και σύμφωνα με τον υπεύθυνο marketing της εταιρίας, Manuel Llaguno, θα περάσει στην παραγωγή πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η μεξικάνικη εταιρία αναφέρει πως το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από Μεξικάνους μηχανικούς, αλλά θα κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα πρώτα 11 αυτοκίνητα θα ονομαστούν “First Edition”, με 8 εξ αυτών να έχουν ήδη προπουληθεί σε τιμή περίπου €1,9 εκατ.

Το supercar φορά έναν V8 κινητήρα αγνώστου χωρητικότητας, αλλά προερχόμενο από “πολύ σοβαρό κατασκευαστή”. Θα αποδίδει 1.400 άλογα και 1.523 Nm ροπής, ικανά να του δώσουν χρόνο στα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 395 χλμ/ώρα.

inferno_03

Σχεδιαστής του ήταν ο Ιταλός Antonio Ferraioli, ο οποίος έχει εργαστεί σε αρκετά πρωτότυπα μοντέλα της Lamborghini. Ο σχεδιασμός του είναι ακραίος, βγαλμένος από κάποιο video game, με μεγάλη πίσω αεροτομή και πενταπλές απολήξεις εξατμίσεων. Το αμάξωμα, βαμμένο σε γκρι και κόκκινο χρώμα, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ασήμι και ψευδάργυρο, με την εταιρία να το ονομάζει το κράμα αυτό ως “metal foam”.

Σύμφωνα με την εταιρία, το κράμα μπορεί να τεντώσει έως και 100 φορές από το αρχικό του μήκος ώστε να απορροφήσει κραδασμούς, χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του, έχοντας πυκνότητα 4.300 kg/m3, έναντι των 7.600 kg/m3 του χάλυβα.

ΠηγήCarbuzz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...

Κατέρριψε το ρεκόρ γύρου το Hennessey Venom F5 Revolution στο Circuit of The Americas

Η Hennessey ξεκίνησε το 2023 με την αποκάλυψη του Venom F5 Revolution Coupe, που σχεδιάστηκε για να κυριαρχήσει στις πίστες του κόσμου. Σήμερα, η αμερικάνικη...
Autoblog.gr