Ένα VW Tiguan “καπέλωσε” ανεξήγητα ένα Fiat 500L

Σχετικά άρθρα

tiguan_500l

Η αστυνομία της Γλασκώβης, τη περασμένη Κυριακή, κλήθηκε για ένα ασυνήθιστο θέαμα στο δυτικό άκρο της πόλης, στην περιοχή Hillhead, καθότι ένα VW Tiguan χωρίς οδηγό μέσα, κατέληξε στην οροφή ενός Fiat 500L, που βρισκόταν σε έναν κάθετο και πιο χαμηλό δρόμο.

Αν δεν κάνω τραγικό λάθος, το γερμανικό αυτοκίνητο εφοδιαζόταν με ηλεκτρικό χειρόφρενο, και πιθανότατα να εμφάνισε κάποιο πρόβλημα και να κύλησε προς τα πίσω από το λόφο που ήταν παρκαρισμένο, με το ιταλικό πολυμορφικό που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Southpark να “προσφέρει τον ώμο του” για να μη πάθει μεγαλύτερη ζημιά το Tiguan.

tiguan_500l1

Ευτυχώς, από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς και η αστυνομία ανέσυρε τα αυτοκίνητο λίγο μετά τις 18:00, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει:

Κανένα όχημα δεν είχε κάποιο επιβάτη μέσα εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...