Spy Video: Range Rover Sport Coupe στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

694708

Στις αρχές του καλοκαιριού έμαθες ότι η Land Rover ετοιμάζει την coupe έκδοση του Range Rover Sport, ώστε το μοντέλο να τοποθετηθεί απέναντι από την BMW X6 και Mercedes GLE Coupe, και σήμερα βλέπουμε ένα βαριά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να δοκιμάζεται στη διάσημη γερμανική πίστα, μαζί με το facelift του Range Rover Sport, προσφέροντας μας μια πολύ καλή ευκαιρία για να σύγκριση των αμαξωμάτων.

Το αυτοκίνητο, με εσωτερική ονομασία L560, αποτελεί την τέταρτη προσθήκη στη γκάμα της Range Rover και θα βασίζεται στην Jaguar F-Pace. Αναμένεται να παρουσιαστεί την έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και θα βγει στην αγορά μετά τα μέσα του 2017, με το όνομα Range Rover Velar.

Το τετράθυρο coupe SUV μοντέλο θα έχει μήκος 4,7 μέτρα και θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Evoque και Range Rover Sport. Μηχανικά θα εξοπλίζεται με 2-λιτρους τετρακύλινδρους και 3-λιτρους εξακύλινδρους σε σειρά κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ στη κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η SVR έκδοση.

Μαζί με τις δόκιμες υπάρχουν και πληροφορίες που λένε ότι πιθανώς το νέο μοντέλο θα προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Σύμφωνα με τις φήμες το καινούργιο μοντέλο της Land Rover θα εξοπλιστεί με το ίδιο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο που θα εξοπλιστεί και η Jaguar F-Pace EV. Πιστεύεται ότι και τα δυο θα έχουν ένα μεγάλο σύνολο μπαταριών που θα τους επιτρέπει να έχουν αυτονομία περί τα 480 χιλιόμετρα.

Για όσους δεν θέλουν να ανησυχούν για την αυτονομία πιθανώς να προσφέρεται και ένα υβριδικό σύνολο. Παρόλο που δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, το πιο πιθανό είναι αυτό το υβριδικό σύνολο να αποτελείται από τον 3,0-λίτρο SVD6 πετρελαιοκινητήρα, έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα μικρό σύνολο μπαταριών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...