Jost Capito: Τέλος εποχής από τη Volkswagen Motorsport

Σχετικά άρθρα

Jost_Capito_05

Ο αγώνας της Γερμανίας το περασμένο σαββατοκύριακο και η νίκη του Sebastian Ogier θα είναι αυτό που θα έχει ως τελευταία ανάμνηση ο Jost Capito, καθώς από το τέλος της εβδομάδας θα αναλάβει τα καθήκοντά του στην McLaren.

Οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρίας ετοίμασαν ένα μεγαλοπρεπέστατο πάρτι αποχαιρετισμού, που περιείχε σαμπάνιες και τουρτοπόλεμο, ευχαριστώντας με αυτό το τρόπο την μέγιστη συνεισφορά του, ώστε η VW να έχει κυρίαρχο ρόλο στο WRC από την πρώτη στιγμή που συμμετείχε με πλήρη εργοστασιακή εμπλοκή.

Jost_Capito_01

Ο Jost Capito μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ως αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας της Volkswagen, αποφάσισε αμοιβαία με την γερμανική εταιρία να αποχωρήσει για να ψάξει νέα επαγγελματική πρόκληση, μιας και έγινε ο νέος CEO της McLaren Racing.

Η αγωνιστική ομάδα της Volkswagen δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του 57-χρονου Γερμανού, και ενώ όλοι περίμεναν πως αυτό θα γινόταν στον αγώνα της Γερμανίας, ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας ανακοίνωσε ότι το όνομα θα γίνει γνωστό τον Σεπτέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...