Η Ford προσφέρει μαθήματα οδήγησης στους κατόχους Focus RS

Σχετικά άρθρα

Ford-Focus_RS-1

Το να αγοράσεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι ένα θέμα, το να γνωρίζεις πως να το οδηγήσεις σωστά είναι ένα άλλο θέμα. Ευτυχώς υπάρχουν κάποια προηγμένα προγράμματα οδήγησης, και ορισμένα απ’αυτά έρχονται ακόμη και δωρεάν μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου όπου βοηθούν σημαντικά τον ιδιοκτήτη στο να εξοικειωθεί με το νέο του απόκτημα.  Ένα παράδειγμα τέτοιας ακαδημίας οδήγησης είναι η “Adrenaline Academy”της Ford, για τους κατόχους Focus RS.

Το πρόγραμμα απευθύνεται ειδικά στους κατόχους Ford Focus RS, όπου μαθαίνουν τις δυνατότητες αυτού του τετρακίνητου εργαλείου των 350 ίππων, με δυνατότητα πλαγιολίσθησης και αίσθηση πισωκίνητου.  Είναι μέρος της Ford Performance Racing School στην Utah Motorsports Campus στο Grantsville, όπου η Ford έχει επίσης την “ST Octane Academy” για τους ιδιοκτήτες Fiesta ST και Focus ST.

Ford-Focus_RS-4

Το πρόγραμμα οδήγησης περιλαμβάνει χρόνο, τόσο μέσα στην τάξη όσο και στον δρόμο, τεχνικές οδήγησης, την οδηγική μετατόπιση, την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις στροφές, καθώς επίσης και εξειδίκευση με τους τέσσερις τρόπους οδήγησης του Focus RS. H εκπαίδευση γίνεται με ένα ειδικό Focus RS εφοδιασμένο με εξοπλισμό ασφαλείας αλλά επίσης και με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, έτσι ώστε να έχει την ιδανικότερη εξοικείωση.

Το πρόγραμμα διαρκεί μία ημέρα, και παρέχεται δωρεάν σ’όποιον αγοράζει Focus RS. Οι συμμετέχοντες το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι η μεταφορά και διαμονή τους, και έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν το μάθημα με μια δεύτερη ημέρα στο Mustang GT.

Ford-Focus_RS-3

Σημαντικά βήματα για την αυτοκίνηση καθώς καθημερινά βλέπουμε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων να βρίσκονται στα χέρια οδηγών ανίκανων να ελέγξουν την δύναμη και τη γενική συμπεριφορά του αυτοκινήτου τους. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να προωθούν τέτοια προγράμματα τόσο για την οδηγική απόλαυση του ιδιοκτήτη όσο για την ασφάλεια όλων μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...