Η Mercedes παρουσιάζει νέες εκδόσεις για τo Vito Marco Polo

Σχετικά άρθρα

mercedes-vito-marco-polo1

Εδώ και αρκετά χρόνια τα βαν της Mercedes χρησιμοποιούνται ως βάση για τη μετατροπή τους σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Πέρυσι όμως, ο Γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε μια εργοστασιακή τέτοια έκδοση του Vito, την οποία ονόμασε Marco Polo.

Όπως είναι λογικό, η ποιότητα κατασκευής του τετράκλινου και με πτυσσόμενη οροφή, Vito Marco Polo, είναι αντίστοιχη του ονόματος της εταιρίας και τίθεται απέναντι στο Volkswagen California. Οι δύο αυτές προτάσεις είναι και οι μοναδικές εργοστασιακές όσον αφορά τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Η Mercedes το περιγράφει ως ένα “λειτουργικό και ευέλικτο ταξιδιωτικό σύντροφο, όχι μόνο για νέες οικογένειες αλλά και για αθλητικούς τύπους που απολαμβάνουν τη φύση”.

Στην έκθεση τροχόσπιτων που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ, την ερχόμενη εβδομάδα, η Mercedes θα παρουσιάσει ορισμένες νέες εκδόσεις του Vito Marco Polo. Το Marco Polo Edition (λευκό) διαθέτει εξωτερικά, το σπορ πακέτο εξοπλισμού με ζάντες 17 ιντσών καθώς και μια πληθώρα συστημάτων πολυμέσων, πλοήγησης και κλιματισμού.

Η έκδοση Activity (μαύρο) διαθέτει αντίστοιχα υψηλό ηλεκτρονικό εξοπλισμό αλλά διαφέρει ελαφρώς εμφανισιακά. Επίσης σε αυτή την έκδοση οι τιμές θα ξεκινούν από πολύ πιο χαμηλά σε σχέση με την Edition, κυρίως διότι θα διατίθεται και με μικρότερους κινητήρες. Η γκάμα θα ξεκινάει με μια εμπροσθιοκίνητη έκδοση ισχύος 88 ίππων και θα φτάνει σε μία τετρακίνητη, απόδοσης 190 ίππων.

Θα υπάρχει επίσης και μία AMG line έκδοση (ασημί) και η Vansportcamper (εμφανίζεται με μαύρες ζάντες) που έχει δεχθεί την περιποίηση της Terracamper, εταιρία που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους οχήματα.

Προς το παρόν διατίθεται μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον οι εκδόσεις Marco Polo να βρεθούν και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όπου το Vito ονομάζεται Metris.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...