Boullier: Δε χωρούν συναισθηματισμοί στην επιλογή οδηγού

Σχετικά άρθρα

15.04.2016 - Free Practice 2, Jenson Button (GBR) McLaren Honda MP4-31, Stoffel Vandoorne (BEL) McLaren Test and Reserve Driver and Fernando Alonso (ESP) McLaren Honda MP4-31

Στις αρχές του καλοκαιριού ο επικεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, είχε δηλώσει ότι έχει να επιλέξει μεταξύ δύο παγκοσμίων πρωταθλητών και ενός ταλέντου, και με το συμβόλαιο του Jenson Button να λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ανοιχτή παραμένει η κατάσταση στη McLaren για το ποιος θα είναι ομόσταυλος του Fernando Alonso στη βρετανική ομάδα, ο οποίος δεσμεύεται με την ομάδα για ένα ακόμα χρόνο.

Σε σημερινές του δηλώσεις, από το Βέλγιο, ο Boullier δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση, στο αν θα επεκτείνουν για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του Βρετανού πρωταθλητή του 2009 ή θα δώσουν την ευκαιρία που δικαιούται ο Stoffel Vandoorne. Κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Πρέπει να κάνουμε μια απόφαση η οποία θα είναι η στρατηγική της McLaren. Μετά από αυτό υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αλλά ο Ron [Dennis], εγώ και οι μέτοχοι, δεν μπορούμε να είμαστε συναισθηματικοί.

Αυτό είναι θέλουν οι οπαδοί και, ίσως, οι χορηγοί αλλά δεν μπορούμε να είμαστε συναισθηματικοί. Πρέπει να είμαστε ορθολογιστές για το τι θέλουμε να πετύχουμε στη McLaren φέτος, το επόμενο έτος και τα επόμενα χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η McLaren προτιμάει μια μακροχρόνια στρατηγική με τον Vandoorne, ή βραχυπρόθεσμη με τον Button, ο Boullier απάντησε:

Χρειαζόμαστε να έχουμε και τα δύο. Το τι πέρασε η McLaren τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη αλλαγή, και έχοντας τη Honda μαζί μας σαν καινούριο παίχτη στην F1, μπορούμε να παίζουμε με μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους όρους. Γι’αυτό θα δούμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα