Διέρρευσε η έκδοση παραγωγής του Holden Trailblazer

Σχετικά άρθρα

2017_holden_trailblazer

H Chevrolet τον περασμένο Μάρτιο παρουσίασε το πρωτότυπο Trailblazer Premier στο περιθώριο της έκθεσης της Bangkok, με το ντεμπούτο της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου να είχε προγραμματιστεί να γίνει στο τέλος του έτους.

Όμως, ο Αυστραλιανός οργανισμός ασφαλείας (ANCAP, αντίστοιχος του Euro NCAP) διέρρευσε, κατά λάθος, μια φωτογραφία του νέου Holden Trailblazer, καθώς ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δοκιμών σύγκρουσης. Έτσι, μπορεί η Holden να μην είναι χαρούμενη με την διαρροή, αλλά τουλάχιστον το αυτοκίνητο της κατάφερε να αποσπάσει 5 αστέρια από τον ANCAP.

Η Holden αναφέρει για το Trailblazer ότι θα έχει πολυτελές εσωτερικό και πιο κομψές γραμμές από το Colorado 7, που αντικαθιστά. Στο εμπρός μέρος διακρίνεται η μεγάλη, γεμάτη γωνία μάσκα, κάνοντας το να δείχνει πιο φαρδύ και πιο σταθερό. Το Trailblazer θα δανείζεται τη πλατφόρμα του τελευταίου Colorado pickup, του οποίου πρακτικά αποτελεί την κλειστή έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό το HSV GTSR W1 Maloo πουλήθηκε για €660.000

Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, λίγο πριν η Holden βάλει και επίσημα λουκέτο, η Holden Special Vehicles (HSV) παρουσίασε στην αγορά της Αυστραλίας το GTSR...

Η GM δημιουργεί νέο brand για την Αυστραλία

Η GM μπορεί να έχει πάρει την απόφαση έως το 2021 να αποχωρήσει από τις αγορές της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Ταϊλάνδης,...
Autoblog.gr