Αρχές του 2017 η Skoda Octavia facelift

Σχετικά άρθρα

2017 Skoda Octavia render/ Tobias Hornof

Με τις πωλήσεις της 3ης γενιάς της Skoda Octavia να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το 1 εκατ. μονάδες, η τσέχικη εταιρία ετοιμάζει για το 2017 το facelift του μοντέλου. Η σημερινή Octavia παρουσιάστηκε αποκαλύφθηκε τον τελευταίο μήνα του 2012, με την εμπορική της πορεία να ξεκινάει μετά από λίγους μήνες.

Έτσι, έχοντας στις αρχές του 2017, και έχοντας γεμάτα 4 χρόνια στην αγορά, το τσέχικο εργοστάσιο θα ανανεώσει το μοντέλο, ώστε να διατηρήσει φρέσκο το ενδιαφέρον του κοινού.

Διάβασε τη δοκιμή της Skoda Octavia 1.6 TDI και Octavia G-Tec

2017 Skoda Octavia render/ Tobias Hornof

Το facelift του μοντέλου, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, αναμένεται να διαθέτει σχετικά σημαντικές αλλαγές, με το εμπρός εμπρός μέρος να έχει επιρροές από το νέο SUV της εταιρίας, το Kodiaq, ενώ φημολογείται ότι θα διαθέτει διπλά τετράγωνα φωτιστικά σώματα, με το εσωτερικό να είναι μικρότερο, τα οποία θα ενσωματώνουν μια LED γραμμή για τα φώτα ημέρας στο κάτω μέρος, το οποίο θα συνεχίζει στο εσωτερικών των προβολέων. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τα νέα φωτιστικά σώματα θα επηρεάσουν και την μάσκα, η οποία θα μοιάζει με αυτή του Superb, ενώ όσον αφορά τα πίσω, αυτά θα έχουν σχέδιο τύπου C.

Σύμφωνα με το επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Jozef Kaban, η Octavia θα παραμείνει η “καρδιά της γκάμας” της εταιρίας, παρά την ύπαρξη του Kodiak, που αναπόφευκτα θα τραβήξει το ενδιαφέρον, ως SUV.

Φυσικά, θα υπάρξουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις και στους προφυλακτήρες. Για το εσωτερικό, η Skoda θα προσφέρει ένα πιο εξελιγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ θα προσθέσει νέες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης. Τέλος, από πλευράς κινητήρων δεν θα αλλάξει κάτι, και δεν θα υπάρξει σε αυτή τη γενιά μια plug-in υβριδική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...

Η Skoda teasάρει ένα νέο μικρό SUV για την Ινδία

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία ενός νέου μικρού SUV, το οποίο θα αποτελέσει το επόμενο βήμα της προϊοντικής επίθεσης της στην...