Η Underground Racing παρουσιάζει το ταχύτερο νέο Audi R8 στο 400άρι

Σχετικά άρθρα

Audi R8

Το νέο Audi R8 έχει παρουσιαστεί εδώ και μήνες, συνεπώς οι βελτιωτικές εταιρείες δεν έχασαν χρόνο και ξεκίνησαν να εργάζονται πάνω στο νέο «όπλο» της Audi. Είναι γνωστό το παρελθόν του παλαιότερου R8, το οποίο έχει κάνει μερικά ρεκόρ στην ευθεία, καθώς οι ιπποδυνάμεις έφτασαν ή και ξεπερνούσαν τα 2.000 άλογα.

Η Underground Racing είναι μία γνωστή εταιρεία που ασχολείται με τη ακραία βελτίωση των αυτοκινήτων και τώρα έχει λόγο να καυχιέται, μιας και το συγκεκριμένο R8 νέας γενιάς είναι το ταχύτερο στο 400άρι. Πολλές λεπτομέρειες για την απόδοση του V10 δεν είναι γνωστές, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως φορά kit διπλών turbo.

Το γερμανικό supercar καταφέρνει να κάνει το 400άρι σε 9,025 δευτερόλεπτα (καθαρός χρόνος), βγαίνοντας με 160 μίλια/ώρα ή αλλιώς 257,4 χλμ/ώρα. Αυτό σημαίνει πως η ιπποδύναμη κινείται κοντά στα 1.000 άλογα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...