Φαβορί η Liberty Media για την εξαγορά της Formula 1;

Σχετικά άρθρα

F1

Καταλαβαίνεις ότι η πώληση της Formula 1 δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πέρυσι, ο Bernie Ecclestone είχε δηλώσεις πως δε θα αργήσουμε να δούμε την πώληση των μετοχών της CVC, ωστόσο τελικά οι μέτοχοι άλλαξαν γνώμη και ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό. Έχει μεσολαβήσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε και το όνομα της Liberty Media έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις το όνομα της μεγάλης αμερικανικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στα media. Οι φήμες υπάρχουν εδώ και 2,5 χρόνια, όμως τώρα, σύμφωνα με το Sky News, γίνονται συζητήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί τελικά η πώληση. Το σχέδιο κάνει λόγο για εξαγορά σε δύο φάσεις -ένα αρκετά μικρό μέρος των μετοχών και αργότερα το υπόλοιπο-, από την Liberty Media Corporation, η οποία ανήκει στο Όμιλο Liberty Media.

Ο John Malone είναι το αφεντικό της Liberty Media Corporation, ωστόσο λέγεται πως υπάρχει και άλλη προσφορά, από την Discovery Communications, η οποία βρίσκεται και αυτή κάτω από την ηγεσία του Malone. Μένει να δούμε τις εξελίξεις στους επόμενους μήνες.

ΠηγήSky News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...