Η Nissan δεν έκανε έκπτωση για group buy 3.700 Leaf

Σχετικά άρθρα

Nissan-LEAF-2014-1

Μια ομάδα ανθρώπων στον Καναδά αποφάσισε να τρέξουν ένα group buy για την αγορά συνολικά 3.700 Nissan Leaf. Οι ενδιαφερόμενοι βρέθηκαν, αλλά οι συνομιλίες με την Nissan Καναδά δεν καρποφόρησαν, μιας και η εταιρία δεν έκανε την έκπτωση που περίμεναν οι ενδιαφερόμενοι.

Συγκεκριμένα, αυτοί ήθελαν να πάρουν το Leaf σε τιμή μικρότερη των 20.000 δολαρίων Καναδά (περίπου 13.750 ευρώ) μετά από την έκπτωση της Nissan και των κρατικών επιχορηγήσεων. Ωστόσο ο πρόεδρος της Nissan Καναδά, αρνήθηκε να δώσει τα Leaf στη συγκεκριμένη τιμή, λέγοντας πως το ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας του είναι ήδη διαθέσιμο με σημαντική έκπτωση ύψους 8.000 δολαρίων Καναδά (5.500 ευρώ) λόγω των κινήτρων της κυβέρνησης του Καναδά.

Αν η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί, τότε οι πωλήσεις του Leaf στον Καναδά θα υπερδιπλασιαζόταν, αλλά πλέον αυτοί οι 3.700 άνθρωποι αποφάσισαν να περιμένουν για το Tesla Model 3, που έχει προγραμματιστεί να μπει στη παραγωγή το 2017 και ήδη μετρά περισσότερες από 400.000 προ-παραγγελίες.

Αξίζει να αναφερθεί πως προ μηνών, μια ομάδα 248 ανθρώπων στο Κολοράντο των Η.Π.Α, είχε καταφέρει να πάρει έκπτωση 8.349 δολαρίων από την Nissan Αμερικής για την αγορά των Leaf, τα οποία μαζί με τις κρατικές επιδοτήσεις, η έκπτωση έφτασε τα 12.130 δολάρια, αγοράζοντας έτσι το Leaf έναντι 16.880 δολαρίων.e

ΠηγήElectrek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...