H Αμερικάνικη συνοριοφυλακή βρήκε 3 εκατ. δολάρια σε αυτοκίνητο στα σύνορα με το Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Geld-in-auto

Η αμερικάνικη συνοριοφυλακή συνέλαβε δύο άντρες, έναν Αμερικάνο και έναν Μεξικάνο, να προσπαθούν να μεταφέρουν από τη Καλιφόρνια στο Μεξικό στα δύο αυτοκίνητα τους, πάνω από 3 εκατ. δολάρια.

Οι φύλακες είχαν μια πληροφορία για ένα Kia Forte, το οποίο σταμάτησαν την περασμένη Τρίτη στο Escondido, και βρήκαν κρυμμένα στην κεντρική κονσόλα σχεδόν 33.800 δολάρια. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ένα άλλο αυτοκίνητο πέρασε μπροστά τους με μεγάλη ταχύτητα, αλλά για άγνωστο λόγο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγο πιο κάτω.

geld-in-koffer-passat-volkswagen

Το αυτοκίνητο, ένα Volkswagen Passat, είχε στο χώρο αποσκευών του πάνω από 3 εκατ. δολάρια, τοποθετημένα μέσα σε κουτιά, με τον οδηγό του να κρύβεται σε κοντινούς θάμνους και να συλλαμβάνεται.

Πηγήabc7

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...