Spy Video: Συνεχίζονται οι δοκιμές στο όριο για το Audi RS3 Sedan

Σχετικά άρθρα

696955

Πολύ δουλειά στο Nürburgring από την Audi για το νέο RS3 Sedan, καθώς αυτή είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που ο κατασκοπευτικός φακός πιάνει το μοντέλο να δοκιμάζεται στη γερμανική πίστα.

Και όχι μόνο αυτό, καθώς όπως θα δεις από το παρακάτω video, οι δοκιμαστές οδηγοί το πάνε στο όριο, με τον απολαυστικό ήχο από τα ελαστικά να ακούγεται σε κάθε στροφή.

Το αυτοκίνητο που θα τεθεί απέναντι στην Mercedes-AMG CLA45 και BMW M2, θα φορά τον 2,5-λιτρο TFSI κινητήρα ο οποίος θα παράγει ιπποδύναμη 400 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα τα 280 χλμ/ώρα.

Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω του 7-τάχυτου DSG, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επίσης μεγάλα φρένα, σπορ bucket alcantara καθίσματα και carbon διακοσμητικά στο εσωτερικό. Τέλος, εξαιτίας του μεγαλύτερου αμαξώματος, αναμένεται να έχει κατά αυξημένο βάρος κατά 15 κιλά, σε σύγκριση με τη Sportback έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...