O Henrik Fisker εξελίσσει κρυφά ένα ηλεκτρικό μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Henrik Fisker joins VLF Automotive

Η VLF Automotive είναι πρακτικά η εταιρία που προσπαθεί να σώσει την Fisker, μετονομάζοντας και τροποποιώντας ένα Karma τοποθετώντας του έναν V8 κινητήρα της Corvette ZR1, 6,2-λίτρων, που αποδίδει 638 άλογα. Ακόμα, τον περασμένο Ιανουάριο παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, το Force 1, που πρόκειται για μια Viper με Fisker σχεδιασμό.

Όπως καταλαβαίνεις η VLF Automotive δείχνει να έχει μια ιδιαίτερη λατρεία στους μεγάλους βενζινοβόρους κινητήρες, αλλά ο Henrik Fisker, που είναι συνεργάτης της εταιρίας δεν απορρίπτει την ύπαρξη ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

vlf-automotive-force-1-02

Αυτό τουλάχιστον διευκρίνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Fisker, τονίζοντας ότι σίγουρα εργάζεται κρυφά σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα για το μέλλον. Ο Fisker είπε ότι πλησιάζει σε μια σημαντική ανακάλυψη για τις μπαταρίες και μπορεί να υπάρξει μελλοντικό ηλεκτρικό της VLF, που θα φέρει το όνομά του. Το ενδιαφέρον του για τη συνέχιση των ηλεκτρικών οχημάτων είναι δεδομένο και αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε να εργάζεται ενεργά πάνω στη ηλεκτρική τεχνολογία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η Fisker προετοιμάζεται για πιθανή πτώχευση

Η Fisker προσέλαβε χρηματοοικονομικούς συμβούλους αναδιάρθρωσης από την FTI Consulting και τη δικηγορική εταιρεία Davis Polk, οι οποίοι θα εργαστούν σε μια πιθανή αίτηση...