To SCG 003 θα πωλείται ως kit car στις Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

scg 003 (4)

Στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο ο James Glickenhaus παρουσίασε το SCG 003, ένα νέο supercar κατασκευασμένο τόσο για χρήση στον δρόμο, όσο και στη πίστα.

Η έκδοση δρόμου, σύμφωνα με τον Glickenhaus, θα πωλείται ως kit car στις Η.Π.Α. O Glickenhaus είπε πως οι πελάτες θα πάρουν το αυτοκίνητο σε κομμάτια -εκτός από τα κομμάτια όπως οι αερόσακοι κτλ- και θα το συναρμολογούν μόνοι τους.

scg 003 (2)

Το κόστος του αυτοκινήτου θα ανέρχεται γύρω στα 1,3 εκατ. δολάρια, με όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί να το κατασκευάσει μόνος του, η εταιρία θα στέλνει μια ομάδα μηχανικών στο σπίτι του ιδιοκτήτη, για να το συναρμολογήσουν αυτοί. Ο Glickenhaus ωστόσο είπε πως χάρη στην αρθρωτή κατασκευή του αυτοκινήτου, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες εργασίες για την συναρμολόγηση του μοντέλου.

scg 003 (3)

Μηχανικά το SCG 003 θα φορά έναν V8 4,4-λίτρων biturbo κινητήρα απόδοσης 800 ίππων με 800 Nm ροπής, με την κίνηση να περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτο σειριακού κιβωτίου, το ίδιο που χρησιμοποιεί η Koenigsegg στα μοντέλα της.

scg 003 (1)

ΠηγήRoadandtrack

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...