Η εικονική πραγματικότητα μπαίνει στις αντιπροσωπίες της Audi

Σχετικά άρθρα

Gear-VR-headset-lets-Audi-customers-take-TTS-Coupe

Με μια νέα εμπειρία θα έρθουν αντιμέτωποι οι υποψήφιοι πελάτες της Audi, καθώς η γερμανική εταιρία θα εισάγει headsets εικονικής πραγματικότητας στις εκθέσεις της. Αυτά θα σου δίνουν την δυνατότητα να έχεις μια εικόνα του μοντέλου που επιθυμείς σε 360ο, καθώς και την δυνατότητα να το επεξεργαστείς απέξω αλλά και μέσα στην καμπίνα.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με το software το οποίο θα περιέχει τον κλασσικό διαμορφωτή, που συναντάμε στις ιστοσελίδες των αυτοκινητοβιομηχανιών, θα μπορείς επιλέξεις ανάμεσα στα διάφορα χρώματα, τις διάφορες ζάντες καθώς και τις διάφορες επιλογές που αφορούν το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Έτσι, με την βοήθεια των VR headsets, θα μπορείς να παρατηρήσεις το μοντέλο που έχεις διαμορφώσει υπό διαφορετικές οπτικές γωνίες και διαφορετικούς φωτισμούς, καθώς και σε διαφορετικά μέρη όπως το Παρίσι ή το φεγγάρι.

Σύμφωνα με την Audi, πλέον δεν θα επισκέπτεσαι την αντιπροσωπία μόνο για να διαπραγματευτείς την τιμή ενός μοντέλου, αφού θα έχεις ήδη κάνει την έρευνά σου στο ίντερνετ. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει μέχρι σήμερα, θα περνάς περισσότερο χρόνο στην εκάστοτε έκθεση με αποτέλεσμα την πιο διαπροσωπική βοήθειά σου. Τέλος, σύμφωνα με γερμανικές πηγές, η Audi σκοπεύει να εισάγει τα VR headsets σε έξι αντιπροσωπίες της Γερμανίας με αρχικό μέλημά της να είναι η επιλογή αυτών ανάμεσα στα HTC Vive και στα Oculus Rift.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...

Η Audi καταργεί την ονοματοδοσία των μοντέλων της που δημιούργησε σύγχυση

Το καλοκαίρι του 2017, η Audi ανακοίνωσε πως αλλάζει την ονομασία των μοντέλων της, προσθέτοντας σε αυτά 2 επιπλέον νούμερα. Τα ονόματα των μοντέλων...
Autoblog.gr