Live φωτογραφίες της BMW 1-Series Sedan

Σχετικά άρθρα

BMW 1-Series Sedan 2017 live photos (1)

Η BMW τον περασμένο Ιούλιο παρουσίασε την 1 Series Sedan, την έκδοση παραγωγής του Compact Sedan Concept που είχαμε δει στην έκθεση της Guangzhou τον Νοέμβριο του 2015. Η BMW 1 Series Sedan, θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην Κίνα, εκεί όπου και θα κατασκευάζεται, με το μικρότερο σεντάν της BMW, να τοποθετείται απέναντι από τα Audi A3 Sedan και Mercedes CLA.

Το μοντέλο επωφελείται από τις τεχνολογίες ConnectedDrive, και βασίζεται στην μπροστοκίνητη πλατφόρμα UKL. Κίνηση παίρνει από τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπως ο τρικύλινδρος βενζίνης 136 ίππων και ο 2,0-λιτρος turbo 192 και 231 ίππων, που σύμφωνα με την γερμανική εταιρία “εγγυώνται απαράμιλλη οδηγική απόλαυση”.

Στις live φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τώρα, βλέπουμε τις διαθέσιμες εκδόσεις, τις προσφερόμενες ζάντες, όπως και τα χρωμιομένα πακέτα που προσφέρει η BMW στη μπροστοκίνητη 1 Series Sedan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...