19-χρονη έκαψε αυτοκίνητο για εκδίκηση του πρώην της. Έκανε λάθος…

Σχετικά άρθρα

car1

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά απ’ την άλλη, μερικοί το προτιμούν καυτό.

Η 19-χρονη Carmen Chamblee φαίνεται ότι ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, αλλά ο υπέρμετρος θυμός της “θάμπωσε” το μυαλό. Και αυτό γιατί ενώ ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην φίλο της, ο οποίος την παράτησε για άλλη γυναίκα, θεώρησε ότι σκέφτηκε το τέλειο σχέδιο εκδίκησης.

Πήγε στο χώρο όπου ο πρώην της συνήθιζε να παρκάρει το αυτοκίνητό του, και του έβαλε φωτιά πετώντας του φλεγόμενα χαρτιά στο χώρο αποσκευών. Ωραίο σου ακούγεται (αν είσαι γυναίκα), ε; Και εκεί που η Carmen νόμιζε ότι ικανοποιήθηκε παίρνοντας την εκδίκησή της, αποδείχθηκε τελικά ότι το αυτοκίνητο που πριν λίγο έγινε παρανάλωμα του πυρός δεν ήταν του πρώην, αλλά ενός άλλου -άσχετου- άνδρα.

Όταν η αστυνομία ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για το περιστατικό και του έδειξαν το video που αποδεικνύει τη πράξη, αυτός έμεινε άφωνος, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τη γυναίκα. Αυτό αποδείχθηκε και κατά τη σύλληψή της, με την 19-χρονη να ομολογεί ότι έκανε λάθος και μπέρδεψε το αυτοκίνητο, και κατηγορήθηκε εμπρησμό. Πάντως, δήλωσε ότι νιώθει μετανιωμένη, όχι γιατί έκαψε το αυτοκίνητο, που πίστευε ότι ήταν του πρώην της, αλλά έκανε λάθος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...