Είναι αυτό το ανανεωμένο Nissan Rogue;

Σχετικά άρθρα

Nissan Rogue1

Το Nissan Rogue ίσως να μην σου λέει πολλά σαν όνομα αλλά σίγουρα το ξέρεις, αφού στην ουσία είναι το X-Trail που πωλείται στις ΗΠΑ με άλλο όνομα. Μέσα στο 2017 περιμένουμε την ανανεωμένη εκδοχή του και μια πρόωρη αποκάλυψη έγινε μέσω της καμπάνιας της εταιρείας Heisman House.

Nissan Rogue

Σαν κλασσικό facelift δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές,  με την σημαντικότερη να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και είναι η νέα μεγαλύτερη μάσκα που θυμίζει κάποια από τα τελευταία της πρωτότυπα. Ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φώτα ομίχλης και ίσως δούμε και κάποια νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου. Από την διαφήμιση δεν μπορούμε να δούμε αν έχουν γίνει αλλαγές στο πίσω μέρος ή στο εσωτερικό οπότε θα πρέπει να περιμένουμε.

Η παρουσίαση του μπορεί να γίνει άμεσα από την στιγμή που το είδαμε στην διαφήμιση, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα δούμε τις αντίστοιχες αλλαγές στο δικό μας X-trail.

https://www.youtube.com/watch?v=ur9ZVuOnHIQ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...