Με τους Adam Carroll και Mitch Evans η Jaguar στην Formula E

Σχετικά άρθρα

jag-form-e-itype-348

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Formula E από την επόμενη σεζόν, η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε επισήμως τους οδηγούς που θα πάρουν θέση πίσω από το τιμόνι του μονοθέσιου της ομάδας, οι οποίοι θα είναι οι Adam Carroll και Mitch Evans.

Συγκεκριμένα ο Evans είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στο Donington το μονοθέσιο της ομάδας κατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμαστικών, εντυπωσιάζοντας με την γρήγορη προσαρμοστικότητα και εναρμόνιση που έδειξε να έχει ο Αυστραλός οδηγός με το ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο. Από την άλλη, ο Βρετανός Adam Carroll είχε ήδη υπογράψει μαζί του τριετές συμβόλαιο νωρίτερα αυτό τον χρόνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους, οι δύο οδηγοί δήλωσαν, με πρώτο τον Evans να αναφέρει:

Η Formula E αποτελεί πλέον ένα εκ των ανταγωνιστικότερων καθώς και απαιτητικότερων πρωταθλημάτων στον κόσμο. Οποιοσδήποτε από τους οδηγούς θα σας πει πόσο δύσκολο είναι να βρούμε το όριο στα αυτοκίνητα, ώστε να κερδίσουμε  επιπλέον δέκατα.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία του με την Jaguar δήλωσε:

Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας έχουν αναπτυχθεί από την εταιρεία, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του ηλεκτρικού μέλλοντος της Jaguar, ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν.

Στο ίδιο περίπου πεδίο απαντήσεων κινήθηκε και ο  team-mate του Adam Carroll, δηλώνοντας:

Είναι ένα πραγματικό προνόμιο να αγωνίζεται για την Jaguar στη Formula Ε. Το επίπεδο ανταγωνισμού και το γόητρο του πρωταθλήματος τώρα, γίνεται διακριτό μόνο και μόνο από το  διαμέτρημα των άλλων οδηγών στη σειρά.

Επίσης το να οδηγώ για την Jaguar είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι η μεγαλύτερη μάρκα που έχει έρθει στη σειρά και ένα από τα πιο υποβλητικά ονόματα στους αγώνες.

Όσον αφορά τον Κινέζο οδηγό της βρετανικής ομάδας, Ho-Pin Tung, επιβεβαιώθηκε πως με την νέα σεζόν θα αναλάβει καθήκοντα αναπληρωματικού οδηγού.

Η ομάδα κατά την δοκιμαστική περίοδο έλαβε εξαιρετικά και ιδιαίτερα σταθερά αποτελέσματα από το αυτοκίνητο, που θα φέρει το σήμα της Panasonic (Η οποία έκλεισε τριετές συμβόλαιο αξίας £16 εκατ. με την Jag), με τον διευθυντής της ομάδας James Barclay να κρατά τους τόνους χαμηλά:

Οι δοκιμές πήγαν πάρα πολύ καλά, είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόοδό μας. Κατά τις δοκιμές επικεντρωθήκαμε στα διανυθέντα χιλιόμετρα, και αισθανόμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.  Διατηρούμε τις προσδοκίες μας υπό έλεγχο και στο Χονγκ Κονγκ θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά.

Η τρίτη σεζόν της Formula Ε ξεκινά στο Χονγκ Κονγκ στις 9 Οκτωβρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...