Νέα ελαστικά από την Bridgestone για την Jaguar XJ220

Σχετικά άρθρα

jagxj22020thanniv30011214-copy

Η Bridgestone αποκάλυψε σήμερα πως θα προχωρήσει στην παραγωγή νέων ελαστικών για την Jaguar XJ220 εφοδιάζοντας, εκ νέου την αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών του βρετανικού οχήματος. Την διεκπεραίωση του project ανέλαβε η ομάδα μηχανικών της Bridgestone συνεργαζόμενη με τον Don Law  (Ο οποίος έλαβε και την πρωτοβουλία και έθεσε το ζήτημα στην ιαπωνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών) έχοντας μεταξύ των μελών της ομάδας τον επικεφαλής μηχανικό και τον οδηγό δοκιμών που εργάστηκαν πρωταρχικά στην κατασκευή του αυτοκινήτου με την Bridgestone να αξιοποιεί για τους σκοπούς της δοκιμής, μεταξύ άλλων, και το αυτοκίνητο προ-παραγωγής με κωδικό 004.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιπροέδρου της εταιρείας το νέο ελαστικό είναι πιθανόν να είναι αποδοτικότερα από τα ήδη υπάρχοντα, με την κυκλοφορία του στις αγορές να γίνεται το επόμενο έτος όπου η XJ220 θα κλείσει τα 25α γενέθλια της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...