Ο Jenson Button θα τρέξει με καρτ και rallycross το 2017

Σχετικά άρθρα

button

Από την πρώτη στιγμή της προαγωγής του Stoffel Vandoorne σε πρώτο οδηγό στην ομάδα της McLaren-Honda, ο Jenson Button διαλαλεί ότι επουδενί δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση, διατυμπανίζοντας ότι το νέο 2-ετές συμβόλαιο του με την βρετανική ομάδα είναι ακριβώς αυτό που ήθελε.  Ο 36-χρονος για το 2017 θα είναι εξελιγκτής και αναπληρωτής οδηγός των Alonso και Vandoorne, καθώς επίσης θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα, ενώ αν βρεθεί κενή θέση θα επιστρέψει στο μονοθέσιο της ομάδας το 2018.

Παρόλα αυτά, ο 36-χρονος Button δεν θα κάνει διακοπές όλο το χρόνο, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε κάποια από τα μελλοντικά σχέδιο, λέγοντας:

Σίγουρα θα τρέξω κάποιους αγώνες με καρτ στο μέλλον, και πιθανώς rallycross, του οποίου είμαι πολύ λάτρης και είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου.

Είμαι ακόμα εν ενεργεία, πολύ απασχολημένος και αγαπώ τους αγώνες μου. Μπορεί να τερμάτισα μόλις στην 12η θέση το Σαββατοκύριακο [στο Ιταλικό GP], αλλά είχα ένα ωραίο αγώνα και αγάπησα τις μάχες μου από τον τελευταίο γύρο, όπου ήμουν μετά από ένα γύρο.

Έτσι, αυτή η αγάπη είναι ακόμα εκεί για το άθλημα, αλλά αισθάνομαι ακριβώς ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ανακάμψω μετά από αυτή τη σεζόν και να ζήσω με το πρόγραμμά μου.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι στη ζωή μου από τότε που ήμουν 7 χρονών και είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο – είναι πραγματικά. Αλλά ακόμη και με την καλύτερη δουλειά στον κόσμο χρειάζεσαι ξεκούραση. Τα grands prix είναι τεράστιο μέρος της ζωής μου, πριν και μετά τους αγώνες ​​με την αποκατάσταση και την προετοιμασία, έτσι είναι ωραίο να έχω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.

Έπειτα, μετά τα 2/3 της επόμενης χρονιάς και θέλω να αγωνιστώ, και η ομάδα εξακολουθεί να με θέλει, θα τρέξω το 2018. Έτσι είναι η τέλεια κατάσταση. Για κάθε τύπο που έχει αγωνιστεί στη Formula 1 για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό είναι το ονειρικό συμβόλαιο που θα μπορούσε να έχει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...