Το Daihatsu Move Canbus απευθύνεται στις γυναίκες

Σχετικά άρθρα

daihatsu move canbus2

Υπάρχουν αυτοκίνητα που είναι δημοφιλή στους άντρες ή τις γυναίκες. Θα έχεις παρατηρήσει και εσύ ότι υπάρχουν αυτοκίνητα που με την σχεδίαση τους απευθύνονται περισσότερο στο γυναικείο κοινό όπως ήταν το πρώτο New Beetle ή η Lancia Ypsilon. Σε ένα τέτοιο κοινό θέλει να απευθυνθεί και η Daihatsu με το Move Canbus.

H Daihatsu πήρε σαν βάση το τελευταίας γενιάς Move, που ανήκει στη δημοφιλή κατηγορία των kei cars και διαφοροποίησε το ντιζάιν στο πιο ρετρό που θα το έκανε πιο αρεστό στο γυναικείο κοινό. Με διαστάσεις 3.395 μήκος mm, 1.475 mm πλάτος και 1.655 mm ύψος είναι ιδανικό για μέσα στην πόλη και σαν κλασσικό kei car κινείται από ένα μικρό βενζινοκινητήρα 660 κυβικών εκατοστών που αποδίδει 63 άλογα.

daihatsu move canbus1

Το minival σχήμα του υπόσχεται μεγάλους χώρους στο εσωτερικό ενώ έχει συμβατικές πόρτες μπροστά και συρόμενες πίσω για μεγαλύτερη ευκολία. Το εσωτερικό του είναι σύγχρονο και υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ενώ υπάρχουν πολλοί χώροι για μικροαντικείμενα  ή συρτάρια κάτω από τα πίσω καθίσματα για να βολέψουν όλα τα πράγματα των κυριών. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε αρκετά χρώματα και υπάρχει και η δυνατότητα για διχρωμία ανάλογα με τα γούστα της ιδιοκτήτριας.

daihatsu move canbus45

Το Move Canbus διαθέτει αρκετά συστήματα ασφαλείας στον βασικό εξοπλισμό όπως το automatic braking system και οι τιμές του κυμαίνονται από 1.188.000 – 1.668.800 γιεν (10.345 – 14.530 ευρώ).

ΠηγήDaihatsu

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota η #1 αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου σε πωλήσεις το 2023

Η Toyota διατηρήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη κορυφή των αυτοκινητοβιομηχανιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μιας και το 2023 η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως...

Η Daihatsu σταματά τις πωλήσεις όλων των μοντέλων της μετά από στημένα crash tests

Τον περασμένο Απρίλιο, η Daihatsu, θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου της Toyota, παραδέχτηκε πως έστησε τις δοκιμές πρόσκρουσης 4 μοντέλων, προκειμένου αυτά να φανούν...