Κηλίδα λαδιού στο Nürburgring προκαλεί το απόλυτο χάος

Σχετικά άρθρα

green-hell

Το λάδι, όπως σου εύχομαι ποτέ να μη μάθεις, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου τύχει στον δρόμο. Η κατάσταση τώρα γίνεται εξαιρετικά πιο επικίνδυνη, όταν αυτό πέσει στην άσφαλτο μιας πίστας, όπως αυτή της “πράσινης κόλασης“. Μπορεί να γίνει χειρότερο; Μπορεί, αν αυτό το λάδι βρεθεί ακριβώς στην είσοδο της στροφής.

Έτσι έγινε και στο παρακάτω βίντεο. Μόλις οι υπεύθυνοι ασφαλείας είδαν το πρώτο αμάξι να βγαίνει εκτός, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως βγήκε η κίτρινη σημαία. Παράλληλα, ένας άνθρωπος πήγε κοντά στο σημείο και κουνούσε τα χέρια του. Εις μάτην όμως, γιατί ένας οδηγός μιας BMW Σειρά-3 E36, αγνοώντας τις σημαίες, αλλά και εκείνον που του κουνούσε τα χέρια δεν επιβράδυνε, έχασε τον έλεγχο και αν ο άτυχος εκείνος που ήταν μέσα στην πίστα (λάθος του και αυτού) δεν έτρεχε να πηδήξει πάνω από τον φράχτη, τώρα ίσως μιλούσαμε για έναν ακόμη νεκρό στην ήδη μακριά λίστα της γερμανικής πίστας.

Και δεν ήταν μόνο ένα το αυτοκίνητο που αγνόησε τη σημαία. Το έκαναν αρκετοί από τους διερχόμενους οδηγούς, με άλλους να τη γλυτώνουν και άλλους όχι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, όταν τρέχεις μέσα σε μια πίστα και ξαφνικά βλέπεις την κίτρινη σημαία να ανεμίζει, κάτι που σημαίνει ότι κάπου μπροστά σου υπάρχει ατύχημα, εσύ τι κάνεις; Επιταχύνεις; Έλεος. Δες το βίντεο, με το παραλίγο θανατηφόρο να είναι στο 1:30. Επίσης δες στο δεύτερο βίντεο, ένα Ford Fiesta που έκλεισε τον δρόμο σε μια Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...