Ένας σκαραβαίος του ’67 πωλείται σε πραγματικά εκθεσιακή κατάσταση

Σχετικά άρθρα

1967-vw-beetle-1

Προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω αυτοκίνητα που μετρούν στην πλάτη τους τόσα πολλά χρόνια (σχεδόν 50 το συγκεκριμένο) και να είναι ή να έχουν επανέλθει σε τέτοια κατάσταση που είναι λες και μόλις έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής.

Το εικονιζόμενο VW Beetle είναι παραγωγής του 1967, οπότε και αγοράστηκε καινούριο στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβανία. Είναι σε Yukon Yellow, έχει πάνω του όλες τις λεπτομέρειες χρωμίου, μαζί με τις κλασσικές ράμπες οροφής, τις ζάντες 15 ιντσών και τα χαρακτηριστικά λάστιχα με τα λευκά τοιχώματα.

Το εσωτερικό βρίσκεται σε εξίσου εξαιρετική κατάσταση, όντας πεντακάθαρο και με όλα τα πράγματα καινούρια και εργοστασιακά, από τον πίνακα οργάνων μέχρι το λεβιέ ταχυτήτων. Το εντυπωσιακό όμως, δεν είναι μόνο η εξαιρετική εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι πολλά πράγματα, όπως οι σωληνώσεις φρένων και τα αμορτισέρ είναι ολοκαίνουρια.

1967-vw-beetle-86

Ο σκαραβαίος έχει κάτω από το καπό έναν 4-κύλινδρο επίπεδης διάταξης (boxer), 1.500 κυβικών εκατοστών με απόδοση 53 ίππων. Η κίνηση φτάνει στους τροχούς μέσω ενός 4-τάχυτου χειροκίνητου, με τον κινητήρα να έχει διανύσει μόλις 10.000 χλμ. Ο ιδιοκτήτης έχει ανεβάσει αγγελία στο eBay, όπου το έχει βγάλει σε πλειστηριασμό, με το ποσό να είναι μέχρι στιγμής στις 10.760€. Δες παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το εξαιρετικό αυτοκίνητο. Θα ενδιαφερόσουν για κάτι τέτοιο ποτέ;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...