Mercedes-AMG GLE 63 Coupe by Hamann με 680 άλογα

Σχετικά άρθρα

Mercedes-AMG_GLE_63_Coupe_by_Hamann_03

H Hamann κάνοντας ένα διάλειμμα στην παρουσίαση βελτιωτικών πακέτων για τη BMW, μας παρουσιάζει σήμερα την πρόταση της για την Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe.

Το πακέτο του γερμανικού οίκου περιλαμβάνει μπροστινό σπόιλερ από carbon, νέα μπροστινή γρίλια, νέες πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη από carbon μαζί με επιπρόσθετο σπόιλερ, πίσω αεροτομή και ζάντες 22 ιντσών με ελαστικά 285/40 εμπρός και 325/35 πίσω, καθώς και όλα τα σήματα που αποδεικνύουν την “διαφορετικότητα” του γερμανικού SUV. Το πακέτο συμπληρώνεται με το σπορ σύστημα εξάτμισης το οποίο λειτουργεί με ελεγχόμενη βαλβίδα.

Mercedes-AMG_GLE_63_Coupe_by_Hamann_01

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιορίζονται στα φωτιζόμενα LED μαρσπιέ στα πεντάλ αλουμινίου, στις νέες καρφίτσες κλειδώματος στις πόρτες, στα πατάκια σε μάυρο ματ χρώμα με το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου καθώς και στο λογότυπο της Brabus που βρίσκεται σε διάφορα σημεία του εσωτερικού.

Τέλος, κάτω από το καπό ο εργοστασιακός V8 των 5,5 λίτρων που αποδίδει 585 ίππους και 760Nm ροπής, έχει βελτιωθεί και πλέον παράγει 680 άλογα και 900 Nm ροπή, με τον οίκο να μην αναφέρει χρόνο για τα 0-100 χλμ/ώρα, αν και από το εργοστάσιο το κάνει σε 4,2 δεύτερα, με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 300 χλμ/ώρα.

https://youtu.be/A2rleGaB3so

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...