Πωλείται Toyota Supra “ντυμένη” σαν Bentley Continental GT3 R

Σχετικά άρθρα

bentley supra2

Έχουμε δει αρκετές ρεπλίκες αυτοκινήτων με το αποτέλεσμα να είναι άλλες φορές επιτυχημένο και άλλες όχι. Η συγκεκριμένη ρεπλίκα που βλέπεις δεν βασίζεται σε κάποια απλό μοντέλο, αλλά σε μια Toyota Supra του 1992. Η Supra είναι αυτοκίνητο θρύλος που έχει πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και πραγματικά δεν ξέρουμε τι σκέφτονταν ο ιδιοκτήτης και την έντυσε με το αμάξωμα της Bentley Continental GT3 R.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το σώμα της GT3 R κολλήθηκε πάνω στο σώμα της Supra και δεν έχει κοπεί ή συγκολληθεί κάτι άλλο από το αρχικό σώμα. Τα φώτα και η μάσκα είναι γνήσια κομμάτια από Bentley και έχουν προστεθεί τα αυτοκόλλητα και οι ρίγες για να θυμίζουν τα στοιχεία της περιορισμένης έκδοσης του Βρετανικού αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο φοράει τον εξακύλινδρο 3,0 λίτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα με 220 άλογα που συνδυάζεται με ένα τετρατάχυτητο αυτόματο κιβώτιο. Ακόμα διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση Tein, ζάντες 20 ιντσών και έχει καταχωρηθεί στην Ολλανδία, με τον πωλητή να ζητάει €13,450 για να την κάνεις δικιά σου αυτή την “ξεχωριστή” Supra.

Πηγή2dehands.be

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...