Η πτώση της τεστοστερόνης στη Δανία επηρεάζει τις πωλήσεις της Opel και αυτή…

Σχετικά άρθρα

RideComfortablyByOpel_Hero2

Συμφωνώ πως έχουμε δει τα πάντα στον τομέα των διαφημίσεων. Αυτό όμως είναι από τα πιο παράξενα. Πώς μπορεί λοιπόν, η πτώση τεστοστερόνης στην Δανία, να έχει τέτοιο αντίκτυπο στις πωλήσεις των station-wagons της Opel, ώστε η τελευταία να σχεδιάζει μια σειρά εσωρούχων με την υπογραφή της για να το αλλάξει αυτό;

Ακούγεται παράξενο είπαμε, αλλά τα πάντα έχουν την εξήγησή τους. Μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στη Δανία έδειξε πως η τεστοστερόνη έχει “πιάσει πάτο” που λένε. Η Opel, θεώρησε τώρα πως η πτώση αυτής της ουσίας, ακολουθείται από χαμηλότερη αυτοπεποίθηση και σεξουαλική ορμή. Αυτό τώρα μπορεί να οδηγήσει με τη σειρά του σε “λανθασμένες” αποφάσεις στην αγορά ενός αυτοκινήτου, ώστε αντί ο κόσμος να αγοράσει κάτι πρακτικό (σ.σ: station-wagon), επιλέγει κάποια σπορ κατασκευή.

Και όχι, η λύση που έδωσε η Opel, δε περιλαμβάνει το συνδυασμό ενός station-wagon με κάτι σπορ. Θεώρησε ότι μια νέα σειρά εσωρούχων, με καλό εξαερισμό και από απαλά υλικά, θα λύσει το πρόβλημα, εφόσον όπως είναι αλήθεια η χαμηλή θερμοκρασία και η άνεση επηρεάζουν θετικά την επίμαχη ορμόνη. Η σειρά αυτή έχει μότο το “Οδήγησε άνετα από την Opel: Η συλλογή Astra Sports Tourer” και έχει την υπογραφή “ειδικών στα εσώρουχα Δανών”, έχοντας μια αισθητική “επηρεασμένη από τη σχεδίαση των γερμανικών αυτοκινήτων” και ακολουθώντας τις γραμμές της Opel.

Οι τυχεροί Δανοί τώρα, που ενδιαφέρονται για την αγορά ενός Opel, θα μπορούν να πάρουν δωρεάν ένα ζευγάρι τέτοια εσώρουχα, ίσως για να το σκεφτούν καλύτερα; Δε ξέρω… Η διαφήμιση ακολουθεί:

https://youtu.be/EbbDVU2mHzU

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...