Η Aston Martin teasάρει το πίσω μέρος της DB11 Volante

Σχετικά άρθρα

2018-aston-martin-db11-volante (1)

Μόλις χθές η Mercedes-Benz έκανε τα αποκαλυπτήρια της Mercedes-AMG GT C Roadster η οποία αποτελεί την πρόταση της γερμανικής εταιρείας για τους open-roof enthusiast’s του πελατολόγιου της και φαίνεται πως αυτή η ενέργεια έθρεψε αρκετά τον ανταγωνισμό μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Σήμερα η Aston Martin teasάρε το πίσω μέρος της cabrio έκδοσης της DB11, την οποία θα ονομάσει Aston Martin DB11 Volante, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες του μοντέλου .

Από τις φωτογραφίες, ευδιάκριτη είναι η προσθήκη της πίσω αεροτομής, η οποία πιθανόν να ανοίγει όταν ο οδηγός θα έχει κατεβασμένη την οροφή, αλλά και το πιο επίπεδο σχήμα που φαίνεται να έχει πλέον το βρετανικό μοντέλο καθώς τα πίσω φτερά έχουν ανοίξει-φουσκώσει κυρίως στο επάνω μέρος τους προσδίδοντας στο αμάξωμα περισσότερες γωνίες.

Μηχανικά η DB11 Volante θα εξοπλίζεται με τον twin-turbo V12 κινητήρα με χωρητικότητα 5.204 κ.εκ. που αποδίδει 608 άλογα στις 6.500 σ.α.λ και 700 Nm ροπής από τις 1.500 σ.α.λ, ενώ οι επιδόσεις των 0-100 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και της τελικής ταχύτητας των 322 χλμ/ώρα ίσως επηρεαστούν ελάχιστα δεδομένου ότι το σπορ μοντέλο θα φέρει μηχανισμό για το άνοιγμα της οροφής. Παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται και η διάθεση της Volante έχοντας κινητήρα της Mercedes-Benz να φωλιάζει κάτω από το καπό, δεδομένου ότι ένα μήνα νωρίτερα η Aston Martin βρισκόταν στο  Nurburgring με μια DB11 με τον 4,0-λίτρων V8 biturbo κινητήρα της AMG κάνοντας τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Η Aston Martin DB11 Volante πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018, πράγμα που μαρτυρά πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια εξέλιξης του αυτοκινήτου από μέρους της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΠηγήAston Martin

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...