Η Faraday Future προσλαμβάνει τον πρώην υποδιευθυντή marketing της VW

Σχετικά άρθρα

Faraday Future

Η Faraday Future συνεχίζει να προσλαμβάνει στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών και πλέον ο Joerg Sommer, πρώην υποδιευθυντής του τμήματος marketing και στρατηγικής της VW, θα εργάζεται για λογαριασμό της.

Ο Sommer έφυγε από την VW το 2013, ενώ παλαιότερα έχει εργαστεί για λογαριασμό της Daimler (12 χρόνια), της Opel (4 χρόνια) και της Renault (2 χρόνια). Πριν αναλάβει το τμήμα μάρκετινγκ της Volkswagen, ο Sommer ήταν υπεύθυνος της ηλεκτρικής κινητικότητας της VW, έναν ρόλο που είχε και στη Renault.

Στην Faraday Future, ο Sommer θα επιβλέπει την εταιρία σε επίπεδο στρατηγικής κυκλοφορίας του προϊόντος, θα είναι υπεύθυνος για τον κύκλο ζωής των μοντέλων της, του packaging και της τιμολόγησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Η πρώτιστη εμπειρία του Sommer στο μάρκετινγκ προϊόντων, θα βοηθήσει την Faraday Future να καλλιεργήσει μια ισχυρή ταυτότητα, από το λανσάρισμα του πρώτου της αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...