Αυτό είναι το νέο Jeep Compass

Σχετικά άρθρα

Jeep Compass 2017 spy photos (1)

Αυτό είναι το νέο Jeep Compass που φωτογραφήθηκε χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ στη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων των επίσημων promo videeo του. Σχεδιαστικά μοιάζει σαν ένα μικρότερο Grand Cherokee, με αρκετά χρωμιομένα μέρη, ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής, μαύρα διακοσμητικά και LED φώτα ημέρας.

Η παρουσίασή του θα γίνει στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο με την παραγωγή του να ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου του 2017, στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Toluca του Μεξικό.

Αντίστοιχα, η παραγωγή της τωρινής γενιάς των Patriot και Compass θα ολοκληρωθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο εργοστάσιο της FCA στη πόλη Belvidere του Ιλινόις, με το νέο μοντέλο, εκτός από το Μεξικό, θα κατασκευάζεται επίσης σε Βραζιλία και Κίνα.

Jeep Compass 2017 spy photos (6)

Με το νέο μοντέλο η Jeep σκοπεύει να φτάσει τις 1,9 εκατ. πωλήσεις ετησίως μέχρι το 2018. Το μοντέλο με κωδική ονομασία 551, θα πωλείται στη παγκόσμια αγορά, θα κατασκευαστεί πάνω στην μεγάλη έκδοση της πλατφόρμας Small US Wide και θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο 4,23 μέτρων Renegade και στο 4,62 μέτρων Cherokee, κάτι που σημαίνει ότι θα τεθεί αντιμέτωπο από το Nissan Qashqai και τα υπόλοιπα μοντέλα της πολύ δύσκολης αυτής κατηγορίας.

Jeep Compass 2017 spy photos (3)

Για να έχει τα απαραίτητα “όπλα”, οι μηχανικοί θα το εξοπλίσουν με τον 1.400αρη MultiAir Turbo τετρακύλινδρο κινητήρα 162 ίππων με 250 Nm ροπής, με τον νέο, 2.2 λίτρων πετρελαιοκινητήρα που φορά και το Cherokee, με έναν 2.0-λιτρο turbo, ενώ την γκάμα θα συμπληρώνουν πιθανώς βενζινοκίνητα σύνολα από την γκάμα του 500X και ένας ή δύο ακόμα diesel μικρότερου κυβισμού. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο ή ως τετρακίνητο και με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, όπου ανάμεσά τους θα βρίσκεται και το 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

ΠηγήAutoo.com.br

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...