Horner: Το Active Windscreen θα μπορούσε να δουλέψει αν γίνει απλούστερο

Σχετικά άρθρα

Enrique Scalabroni active windscreen sketch (2)

Ο Christian Horner της Red Bull σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την χρηστικότητα του Active Windscreen και το κατά πόσο θα μπορούσε το εν λόγω σύστημα να αποτελέσει την λύση για την προστασία του copilot των μονοθεσίων, είπε πως θα μπορούσε να λειτουργήσει, αν ο σχεδιασμός του γινόταν απλούστερος.

Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα που πρέπει να την εξετάσει καλύτερα η FIA και όχι οι ομάδες. Φαίνεται φιλόδοξο το project, από ό,τι έχω δει και εγώ στα σχέδια, αλλά ίσως θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο απλή υλοποίησή του.

Το θετικό είναι πως γίνονται κινήσεις για την προστασία του cockpit. Πλέον όλοι παίρνουν την ασφάλεια απίστευτα σοβαρά και είναι σημαντικό η λύση που θα καταλήξουμε να είναι η σωστή, με όλα τα θέματα, όπως η ορατότητα, η ανησυχία των πιλότων κτλ να έχουν λυθεί.

Ο Hamilton που οδήγησε πρόσφατα μονοθέσιο με Halo προστασία, είπε πως αυτό μείωνε κατά τι την ορατότητα του από τους καθρέπτες, κάτι που μπορεί να λυθεί, σύμφωνα με τον Toto Wolff.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...