One-off DS5 Commande Speciale για έναν τυχερό πελάτη

Σχετικά άρθρα

Post-production : Astuce Productions

Η DS θα παρουσιάσει στην έκθεση του Παρισιού την μία και μοναδική DS5 Commande Speciale. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευάζει μια one-off κατασκευή έπειτα από ειδική παραγγελία, καθώς στο παρελθόν έχει παρουσιάσει ειδικά αυτοκίνητα για διάσημους και πολιτικούς.

Η νέα DS5 Commande Speciale διατίθεται σε Stardust Black χρώμα, όπως το αποκαλεί η εταιρία, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον τυχερό πελάτη. Ένα ξεχωριστό βαθύ μαύρο με εφέ αστερόσκονης το οποίο δίνει την ψευδαίσθηση σκιών αναλόγως από την πλευρά που το κοιτάς. Κατά τα άλλα, εξωτερικά το αμάξωμα δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα DS5.

Εσωτερικά, η εταιρία θέλησε να εστιάσει πιο πολύ στην κομψότητα και την πολυτέλεια. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου γίνεται εκτενής χρήση Nappa δέρματος εξαιρετικού φινιρίσματος, που δίνει την ψευδαίσθηση του πλεκτού στα καθίσματα, στο μπροστινό και πίσω υποβραχιόνιο, στις επενδύσεις των θυρών και στον πίνακα οργάνων. Επιπλέον, γίνεται χρήση δέρματος με μεταλλικό εφέ σε όλα τα εσωτερικά τελειώματα, όπως τις λαβές των θυρών, το τιμόνι και την οροφή. Το εσωτερικό του χώρου αποσκευών είναι ντυμένο με ένα προστατευτικό στρώμα από ειδικό πράσινο βελούδο, εμπνευσμένο από το DS E-Tense Concept, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία είναι μοναδικό σε πάχος και απαλότητα. Την ποιότητα του εσωτερικού συμπληρώνει ο μοχλός ταχυτήτων από τιτάνιο, ο οποίος έχει παραχθεί από 3D εκτυπωτή με παραμετρική σχεδίαση.

Σύμφωνα με την γαλλική φίρμα, οι πελάτες της έχουν την δυνατότητα να εξατομικεύσουν το αγαπημένο τους DS καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών, από την χρήση δέρματος σε καθίσματα και ταμπλό μέχρι την χρήση εξαιρετικών πρώτων υλών για την επένδυση στα πατάκια. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με τους σχεδιαστές ώστε οι ίδιοι οι πελάτες να δημιουργήσουν το δικό τους χρώμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...