Πωλείται ένα υπερσπάνιο Toyota Soarer Aerocabin

Σχετικά άρθρα

Toyota

Η Toyota στην προσπάθειά της να αντικαταστήσει την θρυλική Supra, κατασκεύασε ένα αριστοκρατικό πολυτελές GT, το Toyota Soarer το οποίο στη δεύτερη γενιά του παραγόταν από το 1986 έως το 1991. Το 1989, παρουσιάστηκε μία περιορισμένη έκδοση του Toyota Soarer Ζ20, η Aerocabin η οποία θα έβγαινε σε μόλις 500 κομμάτια.

Η διαφορά από τα υπόλοιπα Soarer εστιάζεται στις μόνο δυο θέσεις και στην ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή. Στην πραγματικότητα είναι ένα targa με hardtop το οποίο ανακλίνεται μέσα στον χώρο αποσκευών μαζί με το πίσω παρπρίζ, διατηρώντας τα B και C pillars στη θέση τους.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 7M-GTE 6κύλινδρος σε σειρά turbo κινητήρας των 3,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 232 ίππους και 325 Nm ροπής στις 4.000 στροφές, στέλνοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου τεσσάρων ταχυτήτων.

Το συγκεκριμένο Toyota Soarer Aerocabin έχει γράψει μόλις 107.825 χλμ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και εσωτερικά διαθέτει δερμάτινα καθίσματα σε λευκόχρυσο χρώμα δύο τόνων. Επιπλέον, διαθέτει είσοδο χωρίς κλειδί και αερανάρτηση. Το σπάνιο GT πωλείται χωρίς να έχει οριστεί ακόμη κάποια τιμή αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται να πιάσει κοντά στα 20.000$.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...