Νέα teasers του Audi Q5

Σχετικά άρθρα

https://www.youtube.com/watch?v=SgdSteQzhqg

Δύο νέα teaser video για το νέο Q5 έδωσε η Audi, μια εβδομάδα προτού το μοντέλου παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού. Σε αυτά μας δείχνει την τεχνολογία LED των φωτιστικών σωμάτων, ενώ το δεύτερο τον χώρο αποσκευών του νέου SUV.

Το αυτοκίνητο υιοθετεί την σχεδιαστική φιλοσοφία του Q7 και του A4, έχοντας ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, ενσωματωμένες στον πίσω προφυλακτήρα. Θα κατασκευαστεί πάνω στην MLB Evo πλατφόρμα, που κάνει χρήση αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, θα ζυγίζει λιγότερο κατά τουλάχιστον 100 κιλά σε σχέση με τη τωρινή γενιά και κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου τεσσάρων και έξι κυλίνδρων (2.0 TFSI, 2.0 TDI, 3.0 TFSI, 3.0 TDI) ενώ θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και τις γρήγορες εκδόσεις SQ5 TDI και SQ5, ενώ ίσως δούμε και το RS Q5.

https://www.youtube.com/watch?v=ByW3EZG1ViQ

Στον πρόσθετο εξοπλισμό θα πρέπει να περιμένουμε και τα λέιζερ φωτιστικά σώματα της Audi. Η κατασκευή του θα γίνεται και στο εργοστάσιο της Audi στο Μεξικό, με το νέο Q5 να ξεκινά από τις 31.000 ευρώ στη Γερμανία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα