Με αεροδυναμικές αναβαθμίσεις η Ferrari στη Μαλαισία

Σχετικά άρθρα

GP BELGIO F1/2016

Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, η Ferrari όχι απλώς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Mercedes, αλλά έχασε και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς η Red Bull, η οποία έχει κάνει καλύτερη δουλειά όσον αφορά τη βελτίωση του μονοθεσίου, ενώ έχει κατακτήσει και μία νίκη, εν αντιθέσει με τη Ferrari που δεν έχει σπάσει το ρόδι για φέτος.

Η ιταλική ομάδα δεν τα παρατάει τόσο εύκολα και θέλει να βρεθεί ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κατακτώντας ίσως και κάποιες νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες της φετινής σεζόν, αν και αυτό δεν φαίνεται τόσο εύκολο. Επόμενος σταθμός είναι η Μαλαισία, εκεί που η Scuderia θα έχει μερικά νέα εξαρτήματα, προκειμένου η SF16-H να βελτιωθεί στο αεροδυναμικό κομμάτι, μαζί με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο σύστημα ψύξης του μονοθεσίου, λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

Ο Sebastian Vettel δεν είχε το Grand Prix που θα ήθελε στη Σιγκαπούρη, έτσι η Ferrari πήρε 4 βαθμούς λιγότερους από τη Red Bull. Η μεταξύ τους διαφορά είναι 15 βαθμούς, και ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θεωρεί ότι η δεύτερη θέση μπορεί να επιστρέψει στα χέρια των Ιταλών, αρκεί να έχουν αλάνθαστους αγώνας, κάτι που δεν έγινε στο παρελθόν.

Μπορούμε να το κάνουμε, αν τα κάνουμε όλα σωστά. Ξέρουμε ότι έχουμε σίγουρα ένα δυνατό πακέτο. Σε κάποιους αγώνες δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό, είτε επειδή δεν τα καταφέραμε είτε επειδή δεν έγινε. Αλλά, σίγουρα τα πράγματα δεν έγιναν όπως θα θέλαμε, και δεν είμαστε εκεί που θέλουμε.

Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Σίγουρα, δεν είμαστε εκεί που θέλουμε όσον αφορά τον ρυθμό, αλλά σε πίστες όπως η Σιγκαπούρη τα πράγματα είναι πιο κοντά. Περιμέναμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, και μετά υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να κερδίσουμε ή να ανεβούμε στο βάθρο. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Αλλά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που θα έρθουν. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και αυτό θα κάνουμε.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...